Som med all annen netthandel lønner det seg å bruke Agricard Firma til å betale for bedriftens faste abonnement på nett. Her er fem grunner som forteller deg hvorfor: 

 1. Du får full kontroll på utgiftene
  Når du får tilsendt kredittkortfakturaen kan du sjekke transaksjonene før du betaler regningen. Dermed oppdager du raskt om noe ikke stemmer, eller om noen av tjenestene har blitt dyrere.
 2. Du har bedre oversikt over nettabonnementene
  Det kan være lett å miste kontrollen over hva du abonnerer på for bedriften. Ved å betale alt med samme kort får du full oversikt.
 3. Du kan føle deg tryggere 
  Hvis tjenesten du abonnerer på blir hacket, eller du blir svindlet, er det ikke dine penger som blir borte. Dessuten har du gode reklamasjonsrettigheter og er forsikret mot ID-tyveri dersom noe skulle skje.
 4. Du har alltid "penger på kortet"
  Det er kjedelig om et viktig abonnement for bedriften blir stoppet fordi det ikke er dekning på kontoen. Med Agricard Firma kan du føle deg trygg på at betalingen går gjennom så lenge du holder deg innenfor kredittgrensen.
 5. Du har gode reklamasjonsmuligheter
  Har du fått belastet et beløp dobbelt, ikke mottatt vare etter bestilling på nett eller er utsatt for svindel på ditt Agricard Firma, kan du søke om å få tilbakebetalt beløpet.