I dag tilbyr den familiedrevne bensinstasjonen YX Borge dekkservice, bilpleie og småreparasjoner, og merker at denne type tjenester gjør at kundene kommer tilbake.

 

– Vi har prøvd å beholde den gamle servicen som var på bensinstasjoner før. Her kan folk få hjelp til å skifte lyspærer, lappe dekk eller bytte vindusviskere, forteller Henning Hartig.

 

Drivstoffrabatt med Agricard

YX Borge ligger omgitt av frodige åkre og gårdsbruk på flere kanter. Fredelige kuer gresser helt inntil gjerdet og gjør bensinstasjonen til et attraktivt stoppested for både barnefamilier og andre. Henning og familien håper nå at enda flere vil svinge innom etter at YX og YX 7- Eleven stasjoner nå inngår samarbeid med Agricard. De som har dette kortet kan nemlig nyte godt av rabatt på drivstoff hos alle YX og YX 7- Eleven stasjoner. 

Agricard er et kreditt- og fordelskort for bedrifter, bønder, ansatte og medlemmer med tilknytning til landbruket. Med kortet får man rabatter på en rekke varer og tjenester, deriblant drivstoff. Fra nå vil drivstoffrabatten gjelde på YX-stasjoner over hele landet.

 

– Med denne avtalen ser vi frem til å bli en drivstoffleverandør til landbruket  

 

Lokale møteplasser

YX har 300 stasjoner rundt i Norge, mange ute i distriktene. De har selvstendige eiere og er ofte den lokale møteplassen i spredtbygde områder. Det gjelder også YX Borge.

– Ja, vi er en møteplass for folk som kommer innom, hver dag møter vi masse hyggelige kunder. Det gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag, sier Henning.

Med alle YX og YX 7- Eleven -stasjonene langs norske veier blir det nå altså muligheter for å spare penger på drivstoff for forretningsreisende og private som har Agricard. Rabatten kan benyttes på privatbil så vel som firmabil.

Her finner du din nærmeste YX-stasjon (Gjelder ikke Uno-X)

 

- YX og YX 7- Eleven stasjoner gir rabatt på drivstoff til de som benytter Agricard. Gjelder ikke Uno-X.

- Eff. rente 25,49 %, v/15.000,- o/12 mnd. Kostnad 1.865,43 kr. Totalt 16.865,43 kr.