Har du et fornuftig kortforbruk og betaler regningene i tide er kredittkort  ikke noe å bekymre seg for. Med gode fordeler og tilbud (rabatter?) gir Agricard-kortet  deg en rekke besparelser, trygghet og god oversikt over ditt forbruk.

Slik bruker du Agricard på en trygg og lønnsom måte:

  1. Netthandel. Det vanligste problemene med netthandel er forsinkelser eller at varer rett og slett ikke leveres. Handler du med Agricard, hjelper vi deg med å få pengene dine tilbake dersom varen ikke skulle dukke opp. Husk at betaling i app også er en form for netthandel, og det er lurt å legge Agricard inn som betalingskort.

  2. Økonomisk handlingsrom er nyttig når bilen trenger reparasjon eller vaskemaskinen plutselig ryker. Dessuten gir Agricard deg en god mulighet til å handle på tidsbegrenset salg, fremfor å betale fullpris om tre måneder. Husk å betale tilbake det du har brukt så fort du kan.

    I tillegg har du gode rabatter på drivstoff, dekk, forbruksvarer og en rekke spennende nettbutikker og leverandører. Dette gjør at du kan spare litt når du bruker kortet i hverdagen.

  3. Reise- og avbestillingsforsikring på reiser i hele verden er inkludert når minst 50 % av transport- og overnattingskostnadene er betalt med ditt Agricard. Vi anbefaler deg som skal bestille nye reiser om kun å bruke kredittkort på grunn av den ekstraordinære situasjonen flyselskap og reisearrangører nå befinner seg i. På denne måten kan du sikre deg mot eventuelle tap som kan forekomme grunnet mulige konkurser eller reiserestriksjoner i deler av verden.

  4. Utsatt for svindel? Ettersom Agricard ikke er knyttet direkte til din konto, er det ikke dine penger som blir borte. Blir du utsatt for svindel har du mulighet for til å benytte deg av reklamasjonsordningene i kredittkortet og vi vil hjelpe deg med å få pengene tilbake.

  5. Uforutsette utgifter? Vi vet at de har en tendens til å komme når det passer minst. Bruker du ditt Agricard riktig, er det et godt hjelpemiddel i din daglige økonomi. Derfor oppfordrer vi til en sunn bruk av kredittkortet.

Det påløper ingen renter så lenge du betaler hele det fakturerte beløpet innen 45 dager. Agricard har heller ingen gebyrer på varekjøp og bruk av eFaktura er også kostnadsfritt.