Som med all annen netthandel lønner det seg å bruke kredittkortet fremfor det vanlige bankkortet. Her er fem grunner som forteller hvorfor: 
 1. Du har full kontroll på utgiftene
  Når du får tilsendt kredittkort-fakturaen kan du sjekke transaksjonene før du betaler regningen. Dermed oppdager du raskt om noe ikke stemmer, eller om noen av tjenestene har blitt dyrere.

 2. Du har bedre oversikt over nettabonnementene
  Det er lett å miste kontrollen over hva du abonnerer på. Ved å betale alt med samme kort, kan du enkelt logge deg inn i nettbanken og sjekke hvor pengene dine tar veien.

 3. Du kan føle deg tryggere 
  Om tjenesten du abonnerer på blir hacket, eller du blir svindlet, er det bedre at det er kredittkortet ditt som blir tappet enn bankkortet. Da trekkes nemlig ikke pengene direkte fra bankkontoen din, men fra banken. Dessuten har du gode reklamasjonsrettigheter og er forsikret mot ID-tyveri dersom noe skulle skje.

 4. Du har alltid "penger på kortet"
  Det er kjipt om Netflix-abonnementet blir stoppet fordi du ikke har dekning på brukskontoen. Med et kredittkort kan du føle deg trygg på at betalingen går gjennom så lenge du holder deg innenfor kredittgrensen.

 5. Du har gode reklamasjonsmuligheter
  Har du fått belastet et beløp dobbelt, ikke mottatt vare etter bestilling på internett eller er utsatt for svindel på ditt Agricard, kan du søke om å få tilbakebetalt beløpet. 

Det lønner seg å bruke Agricard til:

 • Kjøp av apper
 • Kjøp i app
 • Betaling av strømmetjenester
 • Betaling av abonnementstjenester
 • Betaling i forbindelse med delingsøkonomi