Vi anbefaler at du registrerer kortet i Circle K EXTRA. Har du allerede et medlemskap i Circle K Extra må du knytte til ditt nye Agricard Visa for at kjøpene skal bli registrert.

Slik registrerer du kortet: 

 1. Gå til https://extra.circlekeurope.com/#/dashboard 
 2. Klikk på «Profil» – øverst til høyre 
 3. Klikk på «Legg til avtale»
 4. Skriv inn kodeordet «AGRICARD» - bruk store bokstaver. Det er viktig at du bruker kodeordet, registrerer du ditt Agricard uten å bruke kodeordet vil du ikke få riktig rabatt.
 5. Trykk på «Legg til betalingskort»
 6. Velg «Kredittkort» og legg inn det nye kortnummer og utløpsdato. Trykk «Send»
 7. Husk å bekrefte kortet ditt før du starter å handle. Dette gjør du i kassen inne på stasjonen eller ved å bruke kortet ute ved pumpa ved å svare «Ja» på at du vil bli medlem i Circle K Extra. Avslutt og ta ut kortet og sett inn kortet på nytt for å starte å handle.

 

Betal med Mobilen og få kvittering tilsendt på e-post.  

Slik gjør du det: 

 1. Åpne Circle K-appen 
 2. Trykk på «Mer» nederst til høyre 
 3. Velg mobilbetaling og deretter «Legg til betalingsmåte» 
 4. Legg inn det nye kortnummeret, utløpsdato og CVV kode 
 5. Klikk på «Bekreft betaling»
 6. Godkjenn betalingen på kr 0,00 med BankID eller BankID på mobil. Registreringen koster ingenting, og kortet blir ikke belastet. I det du signerer betalingen blir kortet tilknyttet appen slik at du kan betale direkte i appen neste gang du skal fylle drivstoff eller kjøpe noe annet på stasjonen. 
 7. Det nye kortet vil nå være synlig under «Betalingsmåter» i appen.
 8. Har du flere kort registrert, kan du trykke på de tre prikkene i det øvre, høyre hjørnet på kortet, deretter kan du velge å sette ditt Agricard som standard.  

 
Lurer du på noe mer kan du ta en titt på informasjonssiden til Circle K. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan komme i kontakt med kundeservice om du behøver det.