1. Bankens penger – ikke dine
La oss innse det. Det hender at lommebøker blir borte og kort blir stjålet. Kommer kortet ditt i hendene til feil mennesker, kan det fort bli tomt på kontoen.

Har du brukt et vanlig bankkort som er tilknyttet din brukskonto, er det dine penger som blir borte. Har du i stedet betalt med ditt Agricard, er det bankens penger som blir stjålet.

2. Reise- og avbestillingsforsikring
Visste du at dersom du betaler minst halvparten av reisen din med ditt Agricard, får du reise- og avbestillingsforsikring med på kjøpet? Dette gjelder også for reiser innenlands. Forsikringen dekker tapet ditt om du blir syk eller får frastjålet verdisaker i ferien. Den gjelder også ved forsinkelser i forbindelse med flyreiser, selv når turen tar knapt en times tid mellom Bergen og Oslo.

Vi anbefaler deg som skal bestille nye reiser om å betale disse med Agricard, dette grunnet den spesielle situasjonen flyselskap og reisearrangører nå befinner seg i. Booker du reisen med Agricard kan du sikre deg mot eventuelle tap som kan forekomme grunnet mulige konkurser eller uforutsette reiserestriksjoner.

I tillegg er det viktig å huske at utenriksdepartementet har forlenget reiserestriksjonene for utenlandsreiser frem til 20. august. I praksis betyr dette at dersom du velger å dra på ferie utenfor Norge i denne perioden, vil du ikke være dekket av reise- og avbestillingsforsikringen i kortet. Følg med på myndighetenes råd og tilpass ferieplanene deretter.

3. Reiseopplevelser i verdensklasse 
Norge har utrolig mye å by på og noe for enhver smak. Er du usikker på hva du kan oppleve som turist i eget land anbefaler vi at du tar en titt på nettsidene til Visitnorway.no. Her finner du aktuell koronainformasjon og en rekke gode tips til en uforglemmelig norgesferie.

Husk å booke hotelloppholdet med ditt Agricard så er du trygg dersom noe skulle skje.

4. Tilgang til penger ved behov
Selv om du velger å feriere i Norge, kan det hende at du behøver å booke både hotell og leiebil. Til og med bobil hvis du er en av dem som elsker lange bilturer der familien kan betrakte den fantastiske naturen vårt vakre land har å by på.

Både hoteller og leiebilselskaper reserverer ofte større summer enn den avtalte prisen du skal betale. Bruker du et vanlig bankkort, kan det føre til at du plutselig har mindre penger å rutte med enn du hadde planlagt.

De tar høyde for at du kan utsette bilen, bobilen eller hotellrommet du leier for en skade. Det fører til at pengene fryses på kontoen din, noe som kan være veldig upraktisk.

5. Trygghet ved uforutsette kostnader
Mye kan skje på en reise. Kanskje må du overnatte på et hotell, mens du egentlig hadde planlagt å campe i telt. Og skulle deler av bagasjen eller noen verdisaker bli borte, kan du plutselig være nødt til å betale for mer enn feriebudsjettet streker til.

Ditt Agricard gir deg ekstra trygghet det kan være godt å ty til dersom noe uforutsett skulle skje.

Snart er sommeren her! Planlegg turen og nyt Norge.