1.Reiseopplevelser i verdensklasse 
Norge har utrolig mye å by på og noe for enhver smak. Er du usikker på hva du kan oppleve som turist i eget land anbefaler vi at du tar en titt på nettsidene til Visitnorway.no. Her finner du aktuell koronainformasjon og en rekke gode tips til en uforglemmelig norgesferie. Husk å booke hotelloppholdet med ditt Agricard så er du trygg dersom noe skulle skje.

2. Reise- og avbestillingsforsikring
Visste du at dersom du betaler minst halvparten av reisen din med ditt Agricard, får du reise- og avbestillingsforsikring med på kjøpet? Dette gjelder også for reiser innenlands. Forsikringen dekker tapet ditt om du blir syk eller får frastjålet verdisaker i ferien. Den gjelder også ved forsinkelser i forbindelse med flyreiser.

Booker du reisen med Agricard kan du sikre deg mot eventuelle tap som kan forekomme grunnet mulige konkurser eller uforutsette reiserestriksjoner.

I tillegg er det viktig at du forholder deg til UDs gjeldende restriksjoner og reiseråd. I praksis betyr dette at dersom du velger å dra på ferie til et land som UD fraråder reiser til, vil du ikke være dekket av reise- og avbestillingsforsikringen i kortet. Følg med på myndighetenes råd og tilpass ferieplanene deretter.

Skaff deg Oppgradert Reiseforsikring med bedre dekninger
Du kan tilpasse ditt Agricard med gode tilleggsforsikringer som kan kjøpes i appen Mitt Kort eller i nettbanken under Agricard Ekstra. Forsikringen Oppgradert Reise gir bedre dekning enn standardforsikringen som er inkludert i kortet og inkluderer også egenandelsforsikring for leiebil. Pris: 249 kr/år.

Interessert? Logg inn i nettbanken og les mer under Agricard Ekstra.

3.Bankens penger – ikke dine
La oss innse det. Det hender at lommebøker blir borte og kort blir stjålet. Kommer kortet ditt i hendene til feil mennesker, kan det fort bli tomt på kontoen.

Har du brukt et vanlig bankkort som er tilknyttet din brukskonto, er det dine penger som blir borte. Har du i stedet betalt med ditt Agricard, er det bankens penger som blir stjålet.

Ditt Agricard gir deg ekstra trygghet det kan være godt å ty til dersom noe uforutsett skulle skje. Snart er sommeren her  god planlegging!