Finn unike overnattingsmuligheter
Norge byr på masse kreative overnattingsmuligheter – hva med en luftig overnatting i en tretopphytte der du våkner til fuglekvitter? Tretopphytter har tatt av de siste årene og er nå mulig å finne stort sett over hele landet. Du kan også prøve glamping, eller glamorøs camping, der du bor i tipier med hotellromstandard, ordentlige senger og ofte også elektrisitet. Drar du lengre nord i landet kan du bo i glassigloer med utsikt mot majestetiske fjell og midnattssol.

Andre spennende muligheter er å overnatte i et fyrtårn eller en hengekøyepark. Det fins virkelig noe for enhver smak, og det trenger ikke å koste skjorta. Her er Google din venn. Let og planlegg godt, så finner du noe som passer din prisklasse og reisemål.

Få feriefølelsen på hotell
Om du vanligvis reiser på sydenferie og har lyst på noe av den samme følelsen, kan du sjekke ut hotellopphold på Sørlandet. Nyt en drink ved bassengkanten, unn deg en spabehandling og slapp av med lange middager på restaurant. Om du har barn finnes det mange familievennlige hotell som ligger nære morsomme aktiviteter som dyrepark og havpadling, så hele familien kan kose seg på tur.

Utforsk Norge i bobil
Bobil og campingvogn ble utrolig populært i 2020, da mange nordmenn ville prøve ferie på fire hjul for første gang. Både bobil og campingvogn gir deg en unik frihet til å reise hvor du vil, og du kan ta med sykkel, kano eller tursko og utforske nærområdene. 

Hva med å dra til Atlanterhavsveien mellom Molde og Kristiansund? Ikke bare er den kåret til verdens vakreste bilreise, men den kan også smykke seg med titlene «Verdens beste sted å pleie kjærlighetssorg» og «Norges flotteste sykkeltur». Eller kanskje en tur til Lofoten for å opplevefiskevær og mektig naturfrister? I bobil trenger du ikke bekymre deg for å finne ledige hotellrom eller betale i dyre dommer for å være midt i smørøyet, noe som gjør at stadig flere nordmenn oppdager gleden ved å leie bobil i ferien.

Nyt båtlivet
Drømmer du om å tilbringe sommeren på sjøen? Med båt fins det utallige muligheter. Du kan utforske den norske skjærgården og loffe fra øy til øy langs kysten, eller oppsøke hvite sandstrender i for eksempel Stavanger, Mjelle ved Bodø eller Stokkøya i Trøndelag. Kanskje hører det med en båt til hytta eller landstedet du skal leie?

Bestill i god tid
Nå som mange tar sikte på norgesferie, kan det være lurt å være ute i god tid med bestilling, både for å sikre at du får gode priser og får bestilt det du er ute etter. Om du må vente på feriepenger kan du bruke Agricardi mellomtiden. Bare husk å betale innen fristen, så unngår du gebyrer og renter. 

Visste du forresten at dersom du betaler minst halvparten av reisen din med Agricard, får du reise- og avbestillingsforsikring med på kjøpet? Det kan derfor være lurt å betale for hotellopphold, leiebil, leie av hytte og lignende med kredittkortet ditt. Forsikringen dekker blant annet tap om du blir syk eller får frastjålet verdisaker i ferien, så har du én ting mindre å tenke på.

Gode rabatter med Agrol
Agrol jobber for å tilrettelegge og sikre gode fordeler for deg. Husk å bruke Agrol-avtalene neste gang du skal bestille hotell eller leiebil – gode rabatter kan bidra positivt på reisebudsjettet!

God ferie!