Betal med smartklokken

Med klokke fra Fitbit eller Garmin kan du betale kontaktløst med ditt Agricard. Det er ikke lenger krise hvis du glemmer lommeboka - da kan du enkelt betale med klokken istedet.
  • Trygt, brukervennlig og raskt
  • Smidig kobling av aktivitet og betaling
  • Fungerer som et kontaktløst kort

Betal med Fitbit Pay og Garmin Pay

Sportsklokkene fra Fitbit og Garmin benytter Near Field Communication (NFC) for å gjennomføre kontaktløse betalinger. Du bare tæpper klokken mot betalingsterminalen for å betale. Selve betalingen skjer via Mastercard. Det finnes ingen egne beløpsgrenser ved klokkebetaling. Fitbit Pay og Garmin Pay bruker Mastercards bransjeledende token-tjenester som gir deg høyeste grad av sikkerhet.

Hvordan fungerer klokkebetaling?

man betaler med smart klokke

Tokenisering reduserer svindel

I dag forventer du teknologi som kan hjelpe deg å løse oppgaver i hverdagen med så få klikk som mulig.

 

Nå kan du betale kontaktløst på farta uten å bekymre deg.

Fitbit og Garmin Pay bruker Mastercards bransjeledende token-teknologi som gir deg høyeste grad av sikkerhet. Det betyr i praksis at du kan betale like sømløst, trygt og enkelt med klokken som med ditt fysiske kort.

 

"Tokenisering" er en egen krypteringsløsning som benytter et virtuelt, unikt kortnummer som lagres i klokken, og ikke ditt faktiske kortnummer. Tokensiering reduserer dermed muligheten for svindel og forhindrer at din kortinformasjon kan komme på avveie.