Unn deg en etterlengtet langhelg eller en lengere ferie med dem du er glad i. Bestill hotelloppholdet på Booking.com og få inntil 6 % rabatt når du betaler med ditt Agricard.

Slik får du rabatten:

  1. Rabatten gis i samarbeid med Visa og det er viktig at du bestiller hotelloppholdet ved å benytte knappen nederst på denne siden. Gjør du et søk og bestilling fra den ordinære siden vil du ikke opptjene rabatt.
  2. Rabatten utbetales fra Booking.com direkte til ditt Agricard.
  3. Du må ha en konto på Booking.com for å motta rabatten. E-postadressen som er knyttet til kontoen din, må være den samme som du bruker når du booker overnattingen. Du kan også opprette en konto etter at å ha booket et opphold, dersom du ennå ikke har gjort det.
  4. Det tar minst 64 dager fra du sjekker ut fra overnattingsstedet, til du får rabatten utbetalt på kortet. Det kan ta ytterligere en måned eller mer før du får rabatten godskrevet på ditt Agricard.
     

Rabatten leveres som er samarbeid mellom Booking.com og Visa og Eika Kredittbank kan ikke stilles ansvarlig for uteblitt rabatt eller tekniske feil ved bestilling av et hotellopphold.