God mat følger med julekosen og en stor del av julebudsjettet går nemlig til innkjøp av matvarer. Ta storhandelen før jul med Agricard og spar noen kroner. Nå får du nemlig 2 % rabatt på all dagligvarehandel fra 17. til og med 24. desember. Rabatten gjelder på alle matbutikker uavhengig av butikkjede og når du handler matvarer på nett.

Slik får du rabatten
Rabatten tildeles automatisk når du betaler med Agricard i dagligvarebutikker registrert med følgende bransjekoder:

  • 5411 - Dagligvare
  • 5499 - Diverse matbutikker

Psst! Bestilling av ulike matkasser gir ikke rabatt.

Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.


Rabatten gjelder ikke ved betaling med kredittkort i ulike digitale lommebøker (f. eks. Google Pay /Vipps/klokkebetaling).

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når kommer pengene på konto?
Rabatten utbetales automatisk til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Agricard rabatt» i transaksjonsoversikten i Mitt Kort-appen, når du logger inn på agricard.no, i Verdiregnskapet eller på din månedlige faktura. Da får du en enkel oversikt over hva du har spart. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

God førjulstid og god handel!