Dette får du:
 
👩‍💻 3 % rabatt på lisenser og programvare

I dagens moderne samfunn er de fleste av oss nødt til å forholde oss til programvare, enten gjennom kjøp eller løpende lisensabonnement. Vi ønsker å gi deg med Agricard Firma flere fordeler i hverdagen, og tilbyr derfor 3 % rabatt hos leverandører av programvare og lisenser.

Tilbudet er gyldig fra 01.10.23 til 31.12.23, og blir automatisk beregnet ved alle transaksjoner gjort hos brukersteder som inngår i kampanjen. Betaler du for programvaren eller lisensen med Agricard Firma, vil rabatten bli utbetalt til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjennomført.

Å bruke kredittkort ved netthandel reduserer risikoen for svindel og misbruk, og gir deg en tryggere handleopplevelse, da du ikke eksponerer bedriftens egen bankkonto.

Slik får du rabatten:

Rabatten får du hos alle leverandører av programvarer og lisenser som er registrert med følgende bransjekoder når du betaler med ditt Agricard Firma:

  • MCC 5045 – Datamaskiner og tilbehør til datamaskiner samt programvare (Computer and computer peripheral equipment and software)
  • MCC 5734 – Butikker for dataprogramvare (Computer software stores)

Det viktige med den lille skriften

Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Rabatten gjelder ikke ved betaling med kredittkort i ulike digitale lommebøker (f. eks. Samsung Pay/Google Pay /Vipps/klokkebetaling).

Du kan maksimalt opptjene 500 kr i rabatt per måned, og 2.500 kr per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når kommer pengene på konto?

Rabatten utbetales automatisk til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Agricard rabatt» i transaksjonsoversikten i Mitt Kort-appen, ved å logge inn på agricard.no eller på din månedlige faktura. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall. Du vil også finne rabatten i Verdiregnskapet.

Vi håper du får godt utbytte av tilbudet!