Sommerferien nærmer seg, og vi vet at mange allerede drømmer om lange, solfylte dager på hjemmebane eller i sydlige strøk. Å holde feriebudsjettet i sjakk kan være utfordrende ettersom ferieplanene ofte endrer seg litt underveis. For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din sommer, har satt opp et par gode sommerrabatter.

Følgende godbiter får du i perioden 15. juni - 15. august når du betaler med ditt Agricard:

🍽️ 2 % rabatt på spisesteder og takeaway i utlandet når du betaler i lokalvaluta. Rabatten gjelder alle spisesteder registrert med bransjekoder 5812 og 5814.

🎠 5 % rabatt på fornøyelsesparker, turistattraksjoner, museer, tivoli, badeland og akvarier i Norge og i utlandet. Rabatten gjelder på alle steder registrert med bransjekoder 7991, 7996, 7998, 7999.

Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Du kan maksimalt opptjene 500 kr i rabatt per måned, og 2 500 kr per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når utbetales rabatten?
Rabatten utbetales automatisk til ditt Agricard måneden etter at kjøpet er gjort og registreres i Verdiregnskapet. Se etter «Agricard rabatt» i transaksjonsoversikten i Mitt Kort-appen, når du logger inn på agricard.no eller på din månedlige faktura. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

God sommer og god ferie!