Nå føler vi kjærligheten i luften og både mødre og kjærester fortjener en liten oppmerksomhet de kommende dagene. Overrask med en hyggelig middag eller gi en nydelig blomsterhilsen til den du er glad i. Søndag 13.02 er det morsdag og Valentines dagen er mandag 14.02.

Vi er med på feiringen og akkurat nå får du:

🌷 10 % rabatt i blomsterbutikker 
🍽️ 10 % rabatt hos spisesteder og fast-food

Bruk ditt nye Agricard Visa, kampanjen varer ut 14. februar både i fysiske butikker og på nett.

Slik får du rabatten:
Rabatten får du når du bruker ditt nye Agricard Visa i blomsterbutikker, hos spisesteder og fast-food restauranter til og med 14. februar. Butikkene og spisestedene må være registrert med en av følgende bransjekoder:

  • 5193 – Blomsterleverandører
  • 5992 – Blomsterbutikker
  • 5812 – Restauranter og spisesteder
  • 5814 – Fast-food restauranter


Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Kampanjen gjelder kun kjøp gjort med ditt nye Agricard Visa, kjøp utført med Agricard Mastercard gir ikke rabatt.

Når kommer pengene på konto?
Rabatten utbetales automatisk til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Agricard rabatt» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura, så får du oversikt over hva du har spart. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

Ennå ikke fått kredittkort fra oss?
Det er ikke for sent å søke og få gode rabatter i tiden fremover.