Med påskeferie, langhelger og sommerferie i sikte, er det mange som er på utkikk etter å bestille både fly og charterreiser i disse dager.

Enten du vil oppleve storbyens puls og severdigheter, ta del i eksotiske eventyr, eller nyte sol og varme på en deilig strand, så har vi gode nyheter til deg.

Bestill reisen nå og spar noen kroner på reisebudsjettet. Ut februar får du 2 % rabatt på alt av fly- og charterreiser når du betaler med ditt Agricard.

Rabatten gjelder hos alle fly- og charterleverandører registrert med følgende bransjekoder:

  • Fra 3000 til 3299 - flyselskaper
  • 4722 - reisebyråer 

    Kampanjen varer i perioden 25. januar - 29. februar.

Det viktige med den lille skriften

Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Du kan maksimalt opptjene 500 kr i rabatt per måned, og 2 500 kr per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når kommer pengene på konto?

Rabatten utbetales automatisk til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Agricard rabatt» i transaksjonsoversikten i Mitt Kort-appen, når du logger inn på agricard.no, i Verdiregnskapet eller på din månedlige faktura. Da får du en enkel oversikt over hva du har spart. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

Bestill årets reiseeventyr litt rimeligere!