Reise- og avbestillingsforsikring

Dekker uhell, sykdom og tyveri av verdisaker i ferien når minimum 50 % av reisens utgifter til transport og/eller hotell er betalt med et av våre kredittkort.

Dette bør du vite om reiseforsikringen i ditt Agricard

1. Forsikringen gjelder dersom du betaler 50 % eller mer av reisens kostnader med ditt Agricard. Spesielle vilkår gjelder for deg som er over 75 år.

2. Du er sikret når du reiser både her til lands og i utlandet.

3. Skal du reise til utlandet, må du sjekke reiserådene til UD. Forsikringen gjelder ikke for reiser til land UD fraråder nordmenn å reise til.

Mer informasjon finner du i avtalevilkårene.


Nyttig info i forbindelse med streik

Hvis du rammes av streik i forbindelse med din reise, har du som kortholder krav på at reisen bookes om til annet tidspunkt, eller at du får pengene i tilbake. Du må selv ta kontakt med reiseleverandøren for å finne en løsning.

Dersom reiseselskapet ikke holder sin del av avtalen kan du levere inn en reklamasjonssak til Eika Kredittbank. I så tilfelle er det viktig at du har mest mulig skriftlig, f. eks datoer du har vært i kontakt med reiseleverandøren, kopi av korrespondansen og hva som ble lovet/avtalt på de ulike tidspunktene.

Vi må ha dokumentasjon på antall billetter og reisedokumenter tur/retur, dato for avreise, samt dokumentasjonen på hva som er avtalt med reiseselskapet.

Lurt å lese

Spørsmål og svar

Kort fortalt